Feestlocatie Utrecht

Check prijzen en beschikbaarheid

Veelzijdige feestlocatie in Nederland

Vakantiepark De Thijmse Berg is een veelzijdige feestlocatie in Nederland. Zowel voor zakelijke evenenenten als kinderfeestjes hebben wij van alles te bieden. Wat kunnen wij voor u betekenen? Lees verder en ontdek alle mogelijkheden. Er zijn er genoeg! 

Trouwlocatie Rhenen

Zo is ons Vakantiepark in Rhenen de perfecte locatie voor uw bruiloft. Ons park is niet alleen prachtig gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Onze locatie is erg stijlvol en geschikt voor verschillende soorten aankleding. U kunt onze locatie dus geheel naar eigen wens inrichten. Wel zo fijn op de mooiste dag van uw leven.

Restaurant op trouwlocatie

Daarnaast beschikt Vakantiepark De Thijmse Berg over een heel goed restaurant. Hierdoor kunt u ook goed dineren op onze feestlocatie in Utrecht tijdens uw bruiloft. De kok kan geheel naar wens een menu samenstellen waar u en uw gasten van kunnen genieten. Ook kan er natuurlijk feest gevierd worden op de avond van de bruiloft.

Neem vrijblijvend contact op

Kinderfeestje Rhenen

Ook kunt u onze Feestlocatie in Utrecht uitstekend gebruiken voor een kinderfeestje. Ons vakantiepark biedt namelijk een heleboel leuke faciliteiten voor de kids. Zo is er een heel leuk buitenzwembad om lekker in te spetteren. Ook is hier een klein badje voor de allerkleinsten aanwezig. Ook is er een indoorspeelparadijs aanwezig. Hier kunnen de kinderen urenlang veilig spelen op de vele klim- en speeltoestellen. Ten slotte is er een animatieteam aanwezig die zijn hand niet omdraait voor het vermaken van de kinderen. Kortom: alle ingrediënten voor een leuk kinderfeestje.

Neem vrijblijvend contact op

Unieke eventlocatie in Utrecht

Onze feestlocatie in Utrecht is geschikt voor al uw evenementen. Zo is onze Brasserie ook uitstekend geschikt voor een receptie. Bent u bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd, 40 jaar bij de baas of staat u op het punt om met pensioen te gaan? De Thijmse Berg is de feestlocatie in Utrecht die u zoekt. Ook als u een reünie wilt organiseren kunt u bij ons terecht. Door de centrale ligging van ons park kan iedereen gemakkelijk vanuit elke richting naar ons toekomen. Daarnaast is onze zaal multifunctioneel. Hij is goed te gebruiken als iemand een toespraak wilt houden, er kan een DJ in terecht en u kunt er lekker dansen. Kortom, de zaal op Vakantiepark 'De Thijmse Berg' is dé feestlocatie in Utrecht.

Feestlocatie in Utrecht huren?

Feestlocatie Utrecht: ontdek De Thijmse Berg! 

Benieuwd naar alle mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid van onze feestzaal? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze feestlocatie en de mogelijkheden. Feestje op maat? Wij zijn dagelijks te bereiken op 0317 613 179 of via paviljoen@thijmseberg.nl

Veelgestelde vragen feestlocatie Utrecht 

Waar in Utrecht kan ik terecht voor een zakelijk evenement?

Zoekt u voor uw zakelijke bijeenkomst nog een sfeervolle vergaderzaal waar u in alle rust kunt vergaderen? De multifunctionele zaal, centraal gelegen in Nederland, op ons vakantiepark in Veenendaal is dé ideale ruimte voor uw zakelijke bijeenkomst. 

Waar kan een kinderfeestje organiseren?

Is uw zoon of dochter net jarig geweest en bent u nog op zoek een leuke feestlocatie in Utrecht voor het kinderfeestje van uw kind? Ontdek al onze arrangementen en organiseer het kinderfeestje op ons vakantiepark in de provincie Utrecht, dé plek waar de kinderen een onvergetelijke tijd beleven.