Zoek en boek

Ontdek onze feestlocatie in Utrecht

Gaat u binnenkort trouwen? Zoek u een leuke plek voor een kinderfeestje? moet u een reünie organiseren voor uw oude basisschoolklas? Dan is het belangrijk dat u een leuke locatie heeft om dit te doen. En daarom willen wij u graag wat vertellen over onze feestlocatie in Utrecht. Want op Vakantiepark De Thijmse Berg kunt u elk feestje vieren dat u wilt. 

Perfecte locatie voor uw bruiloft

Zo is ons Vakantiepark in Rhenen de perfecte locatie voor uw bruiloft. Ons park is niet alleen prachtig gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Onze locatie is erg stijlvol en geschikt voor verschillende soorten aankleding. U kunt onze locatie dus geheel naar eigen wens inrichten. Wel zo fijn op de mooiste dag van uw leven.

Heerlijk eten op deze mooie dag

Daarnaast beschikt Vakantiepark De Thijmse Berg over een heel goed restaurant. Hierdoor kunt u ook goed dineren op onze feestlocatie in Utrecht tijdens uw bruiloft. De kok kan geheel naar wens een menu samenstellen waar u en uw gasten van kunnen genieten. Ook kan er natuurlijk feest gevierd worden op de avond van de bruiloft.

Neem vrijblijvend contact op

Feestlocatie voor een kinderfeestje

Ook kunt u onze Feestlocatie in Utrecht uitstekend gebruiken voor een kinderfeestje. Ons vakantiepark biedt namelijk een heleboel leuke faciliteiten voor de kids. Zo is er een heel leuk buitenzwembad om lekker in te spetteren. Ook is hier een klein badje voor de allerkleinsten aanwezig. Ook is er een leuk indoorspeelparadijs aanwezig. Hier kunnen de kinderen urenlang veilig spelen op de vele klim- en speeltoestellen. Ten slotte is er een animatieteam aanwezig die zijn hand niet omdraait voor het vermaken van de kinderen. Kortom: alle ingrediënten voor een leuk kinderfeestje.

Neem vrijblijvend contact op

Feestlocatie in Utrecht huren?

Een locatie voor al uw evenementen

Eigenlijk is onze feestlocatie in Utrecht geschikt voor al uw evenementen. Zo is onze Brasserie ook uitstekend geschikt voor een receptie. Bent u bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd, 40 jaar bij de baas of staat u op het punt om met pensioen te gaan? De Thijmse Berg is de feestlocatie in Utrecht die u zoekt. Ook als u een reünie wilt organiseren kunt u bij ons terecht. Door de centrale ligging van ons park kan iedereen gemakkelijk vanuit elke richting naar ons toekomen. Daarnaast is onze zaal multifunctioneel. Hij is goed te gebruiken als iemand een toespraak wil houden, er kan een DJ in terecht en u kunt er lekker dansen. Kortom, de zaal op Vakantiepark 'De Thijmse Berg' is dé Feestlocatie in Utrecht voor elk feestje.