Zoek en boek

Lotje Speurtocht

Hoi, ik ben Lotje van Zomeren! Leuk dat je deze Smartphone Speurtocht gaat doen! Altijd als ik samen met mijn familie ergens op vakantie ben, willen mijn vader en moeder wandelen in de natuur. Dat is echt oersaai!! Daarom heb ik samen met mijn grote broer Tim en mijn neefje Freek deze speurtocht bedacht. Zeker weten dat je je niet gaat vervelen!

Je gaat op zoek naar geheime sleutels. Door die te volgen, kom je langs de leukste en mooiste plekken. Elke keer als je een sleutel hebt gevonden, verdien je punten en dan pas krijg je ook de volgende sleutel te zien. Tussendoor krijg je knotsgekke vragen waarmee je extra punten kunt verdienen.

Lotje Speurtocht

Meedoen is eenvoudig!

  1. Ga naar jouw app-store en download de app ‘izi.Travel: Audioreisgids’.
  2. Open de app en klik op ´In de buurt´.
  3. De speurtocht ´De geheime sleutels van…´ verschijnt bovenaan. Tik hierop om te openen.
  4. Tik op de knop, dan krijg je een betere kaart en werkt de speurtocht ook zonder internetverbinding.
  5. Tik op ‘Speel audio af’ en je kunt beginnen!

Je loopt naar de sleutel die je in de kaart ziet staan. Dat is het startpunt en daar spreek ik je weer... Succes en heel veel plezier!

De speurtocht is 3 km lang en heeft als startpunt Restaurant-Brasserie De Thijmse Berg aan de Nieuwe Veenendaalseweg 229-231 in Rhenen.

Tips

  1. Zorg dat je telefoon is opgeladen.
  2. Download de speurtocht vóórdat je begint. Dan krijg je een betere kaart en heb je onderweg geen internetverbinding nodig.

Bekijk hier de flyer

Download hier een leuke kleurplaat