Check beschikbaarheid
« Faciliteiten overzicht

Eten en drinken

Snackbar

Een snackbar mag natuurlijk niet ontbreken. Wilt u lekker samen met de kinderen of kleinkinderen een frietje eten? Bij ons hoeft u daarvoor niet het park af. Voor een snelle hap kunt u namelijk bij ons snackbar terecht. Wij bakken voor u de lekkerste patat, snacks en tussendoortjes. Ook kunt u bij ons heerlijk ijs van Ola of Ben & Jerry's kopen. Heerlijk op een warme dag!

Restaurant 't Paviljoen

Wilt u lekker en betaalbaar uit eten, ontspannen borrelen of rustig genieten van een goede kop koffie? Kom dan eens gezellig eten bij restaurant 't Paviljoen. 't Paviljoen ligt in het prachtige natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Ons middagcafé en terras zijn een favoriete pleisterplaats voor wandelaars en fietsers in dit mooie gebied. Na zo’n prachtige tocht is niets lekkerder dan genieten van een lokaal biertje of een verfrissende sorbet op ons zonnig terras. Ook in ons gezellige middagcafé is het prettig toeven met een kopje koffie. Bekijk op de volgende pagina ons menukaart.

Meer informatie

Buitenbar bij zwembad

Bij mooi weer is de buitenbar bij het zwembad ook geopend. Geniet tussen het zwemmen door ook van een heerlijk koel drankje!