Check beschikbaarheid

Beleggen in een vakantiewoning

Wandel of fiets door de heuvelachtige bossen langs indrukwekkende kastelen, beleef de vele evenementen en attracties of laat u culinair verwennen in één van de leuke restaurants. Op stap met de kids? Lekker shoppen? Kunst en cultuur? Op de Utrechtse Heuvelrug vindt u alles! Maar dat alles wilt u natuurlijk wel op uw gemak doen. Geen haast en geen stress. Door te beleggen in een vakantiewoning heeft u alle tijd om rustig de dag op de Utrechtse Heuvelrug door te brengen.

Informeer eens naar de mogelijkheden over het beleggen op ons vakantiepark

Dé kans; beleggen in een vakantiewoning

Beleggen in een tweede huis is niet zomaar een investering. U kunt er namelijk ook weer geld mee verdienen! Tijdens de perioden die u zelf niet op ons vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug doorbrengt, kunt u uw vakantiewoning namelijk verhuren. Onder andere door onze ervaring en de grote vraag naar vakantiewoningen beschikken wij over goede verhuurmogelijkheden. In een vrijblijvend gesprek lichten wij u graag alle mogelijkheden toe over het beleggen in een vakantiewoning en geven wij u alvast een rondleiding over het park.

Dus bent u op zoek naar een tweede huis? Wilt u het gehele jaar genieten van een eigen plekje? Lijkt het investeren in een tweede woning u een goede inverstering? 

Ja, ik wil beleggen in een vakantiewoning!

Beleggen in vakantiewoning