Check beschikbaarheid

Beleggen in een vakantiewoning

Wilt u beleggen in een vakantiewoning? Een goede investering oor de toekomst. Bekijk de mogelijkheden van Vakantiepark De Thijmse Berg.

Beleggen in een vakantiewoning

Wandel of fiets door de heuvelachtige bossen langs indrukwekkende kastelen, beleef de vele evenementen en attracties of laat u culinair verwennen in één van de leuke restaurants. Op stap met de kids? Lekker shoppen? Kunst en cultuur? Op de Utrechtse Heuvelrug vindt u alles! Maar dat alles wilt u natuurlijk wel op uw gemak doen. Geen haast en geen stress. Door te beleggen in een vakantiewoning heeft u alle tijd om rustig de dag op de Utrechtse Heuvelrug door te brengen.

Informeer eens naar de mogelijkheden over het beleggen op ons vakantiepark

Dé kans; beleggen in een vakantiewoning

Beleggen in een tweede huis is niet zomaar een investering. U kunt er namelijk ook weer geld mee verdienen! Tijdens de perioden die u zelf niet op ons vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug doorbrengt, kunt u uw vakantiewoning namelijk verhuren. Onder andere door onze ervaring en de grote vraag naar vakantiewoningen beschikken wij over goede verhuurmogelijkheden. In een vrijblijvend gesprek lichten wij u graag alle mogelijkheden toe over het beleggen in een vakantiewoning en geven wij u alvast een rondleiding over het park.

Dus bent u op zoek naar een tweede huis? Wilt u het gehele jaar genieten van een eigen plekje? Lijkt het investeren in een tweede woning u een goede inverstering? 

Ja, ik wil beleggen in een vakantiewoning!

Beleggen in vakantiewoning