Check beschikbaarheid

Bedankt voor uw boeking!

 

Bedankt voor uw reservering bij Vakantiepark de Thijmse Berg! U ontvangt per email een bevestiging.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met de receptie via 

T: 0317-612384
E: info@thijmseberg.nl

 

Wij heten u alvast van harte welkom op ons familiepark

Wilt u alvast beginnen met het plannen van een aantal leuke activiteiten tijdens uw verblijf?  Wij hebben hieronder een aantal leuke activiteiten voor u op een rijtje gezet. U kunt bij ons op het park ook terecht voor fietsverhuur om op een sportieve manier de Utrechtse Heuvelrug te verkennen.

 

Actief

Fietsen Utrechtse Heuvelrug

Het mooie aan fietsen op de Utrechtse Heuvelrug is de enorme diversiteit. Al fietsend door de bossen, langs de vele landgoederen en kastelen en de uitgestrekte velden, ontdek je de grootse natuur, maar verken je ook ieder detail. De Heuvelrug is hét mooiste fietsgebied van Nederland. En het beste, je kunt heerlijk genieten van een ontspannen fietstocht via het fietsknooppuntennetwerk, of bedenk zelf een mooie route.
   

Op ons prachtige vakantiepark in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft u vele sportieve mogelijkheden. In samenwerking met Organisatiebureau Sport Totaal organiseren wij wekelijks outdoor activiteiten voor jong en oud. Hieronder ziet u een greep uit de activiteiten die wij organiseren:

  • Kanovaren in het prachtige Valleikanaal
  • Solextochten door de Utrechtse Heuvelrug
  • Survival
  • Discgolf
  • Boog- en buksschieten


Wellness

 

Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug

Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug in Veenendaal (provincie Utrecht) biedt meer dan alleen een dagje sauna. Bij Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug vindt u in huiselijke sfeer de ultieme gezelligheid die zorgt voor een totale natuurlijke ontspanning. Musea 

 

 

Kröller-Müller Museum

Gelegen in Nationaal Park De Hoge Veluwe is het Kröller-Müller Museum bij de echte kunstliefhebber erg geliefd. In het museum kunt u een wereldberoemde collectie voornamelijk 19de- en 20ste-eeuwse beeldende kunst bezichtigen. Middelpunt van de collectie zijn de werken van Vincent van Gogh en de beeldentuin.

 

 

Nationaal militair museum

Beleef een spannend en ecducatief dagje in het Nationaal militair museum. Een ervaring voor het hele gezin! Bezoek bijvoorbeeld de machtige tentoonstelling over Genghis Khan met meer dan 200 schatten uit Binnen-Mongolië, of Neem plaats in de NMM minitank en rijd een rondje over de mooiste tankbaan van Europa!

 

Met de kids

 

 

Ouwehands Dierenpark

Voor een heerlijk dagje dierentuin is het om de hoek gelegen Ouwehands Dierenpark een echte aanrader. Ga op bezoek bij de ijsberen, leeuwen, olifanten of de nieuwe reuzenpanda's.Je kunt ook op avontuur in het Gorilla Adventure. Of het berenbos en de grootste overdekte speeljungle RavotAapia zijn echte favorieten bij de kids. 

   
 

De Schatkids

De Schatkids is een indoor kinderspeelparadijs voor kinderen van 1 t/m 12 jaar, compleet met speeldoolhof, trampolines, glijbanen en maar liefst 2 monorails!