Check beschikbaarheid

Algemene voorwaarden

Algemene huur- en annuleringsvoorwaarden

Heeft u gekozen voor de Thijmse berg als uw vakantiebestemming? Neem eerst nog even deze belangrijke informatie door en weet je zeker dat u van alles op de hoogte bent!

Voorwaarden

Alle voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen, direct of indirect gedaan bij Vakantiepark de Thijmse Berg. De prijzen, data en tijden op www.thijmseberg.nl zijn zo nauwkeurig mogelijk opgesteld, maar zijn echter niet bindend. De Thijmse Berg behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren. Bij boeking word je in kennis gesteld van de definitieve prijs. Prijswijzigingen zijn voorbehouden. Op alle Thijmse Berg boekingen zijn bovendien de Recron-voorwaarden van toepassing. Deze staan op de in de bijlage van uw boekingsbevestiging vermeld en zijn indien gewenst op te vragen bij onze receptie.

Financieel

 • De prijzen van onze accommodaties zijn inclusief water, elektriciteit, btw en exclusief bedlinnen, schoonmaakkosten, reserveringskosten, toeristenbelasting en waarborg. Kennelijke typefouten binden ons niet.
 • Kinderen tot en met 2 jaar betalen geen toeristenbelasting
 • Van eventuele kortingen en/of speciale aanbiedingen kan geen gebruik meer worden gemaakt indien de bevestiging/factuur reeds is verzonden.

Reserverings- en betalingsregelementen

 • Na de reservering ontvang je een reserveringsovereenkomst met betaalinstructies en ga je akkoord met onze voorwaarden.
 • Bij reservering wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Betaling hiervan dient te geschieden binnen 14 dagen na de definitieve reservering. De betaling van het restbedrag moet uiterlijk 14 dagen voor de aankomstdatum worden voldaan. Bij boeking binnen 1 maand voor aanvang van uw verblijf moet het totaalbedrag in één keer voldaan worden. Bij niet tijdige of onvolledige betaling wordt de reservering, na een schriftelijke waarschuwing, geannuleerd.
 • De Thijmse Berg heeft te allen tijde het recht de reserveringsovereenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen indien bij reservering persoonsgegevens van u en/of andere gebruikers onvolledig en/of onjuist worden opgegeven.

Annuleringsregeling

 Indien de recreant de overeenkomst voor de ingangsdatum annuleert is hij een gefixeerde schadeloosstelling verschuldigd. Deze bedraagt:

 • Bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 15% van de overeengekomen prijs; 
 • Bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs;
 • Bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs;
 • Bij annulering binnen één week voor de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.

Wij restitueren u altijd de toeristenbelasting, schoonmaak en eventuele andere bijgeboekte extra's. Wij adviseren u een eigen annuleringsverzekering af te sluiten.

Waarborg

 • Voor een accommodatie op ons park geldt een borg van € 75,00 per accommodatie.
 • De eventueel betaalde borg krijg je terug als u de accommodatie in goede staat achterlaat.
 • Onder ‘goede staat’ wordt o.a. verstaan dat voor vertrek het bedlinnen is afgehaald en bij de deur staat, het keukeninventaris schoon is teruggeplaatst in de kasten en het huisvuil naar daarvoor bestemde container is gebracht.
 • Voor een snelle terugbetaling van de borg heeft de Thijmse Berg een aantal belangrijke gegevens nodig die je direct bij aankomst kunt invullen op het borgformulier.
 • Indien er borg wordt ingehouden bij constatering overtreding voorwaarden dient het bedrag van de borg direct te worden aangevuld zodat het volledige borg bedrag intact blijft.

Om de betaling van uw boeking te kunnen voldoen hheeft u de volgende bankgegevens nodig:

Bank: Rabobank Nederland
BIC: RABONL2U
Bankrekeningnummer: NL30RABO0132954990

Belangrijk! Vergeet niet bij de betaling het betalingskenmerk te vermelden. Dit betalingskenmerk hebben wij nodig om uw betaling op correcte wijze te kunnen verwerken. 

Klachten

Voor klachten tijdens en na het verblijf in een van onze accommodatie kunt u contact opnemen met de receptie van het park. Doet u dit vooral ook tijdens uw verblijf zodat u de medewerkers de gelegenheid geeft om het probleem voor u op te lossen.

Veiligheid en geluidsnorm

 • Geluidsapparatuur mag niet hoorbaar zijn buiten de eigen verblijfplaats.
 • Tussen 23.00 en 7.00 uur wordt van al onze gasten verwacht dat zij de rust handhaven. Bij overlast wordt de eventueel betaalde borg niet teruggegeven.

Aansprakelijkheid

Vakantiepark de Thijmse Berg dragen geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade aan of verlies en diefstal van goederen tijdens uw vakantie in één van onze accommodaties.

Contact

Heeft u nog vragen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via (0317) 612384 of stuur een email naar info@thijmseberg.nl

Met vriendelijke groet,

Vakantiepark de Thijmse Berg