Check beschikbaarheid

Aankoop vakantiewoning

Wanneer u de aankoop van een vakantiewoning overweegt wilt uw wel zeker weten dat u hier goed aan doet. De Thijmse Berg is een echt familiebedrijf en wij geven u graag nét dat beetje extra. Wij helpen u graag bij de koop van uw 2e huis. Want bij de aanschaf van een vakantiewoning komt veel kijken. Misschien wel meer dan u zich van tevoren had gerealiseerd.

Beleggen in vakantiewoning

Om de aanschaf van een vakantiewoning zo duidelijk en transparant mogelijk te maken, ontvangt u een handig informatieblad vol met de nodige financiële en fiscalen informatie op dit gebied . Ook heeft het park een exclusieve overeenkomst met de Rabobank: zij financiert tot 70% van uw aankoop. Zoals u zult merken staat service en persoonlijke aandacht hoog bij ons in het vaandel!

Vrijblijvend informatie

Vakantiepark Utrecht

Een ander voordeel van de aanschaf van een vakantiewoning op ons De Thijmse Berg zijn de uitgebreide voorzieningen waar u natuurlijk ook gebruik van kunt maken, denk aan een verwarmd zwembad, horeca, speeltuin en wifi! Bijzonder op De Thijmse Berg is het heerlijke drinkwater wat gehaald wordt uit een eigen bron (90 meter diep), uitzonderlijk mineraalwater zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Puur natuur dus!

aankoop vakantiewoning