Check beschikbaarheid

kavel 149

Op een zeer royale en rustige jaarplaats, met vrij uitzicht op het bos, op het 5-sterren recreatiepark ‘De Thijmse Berg’, gelegen in Rhenen: een jong chalet (2012) met eigen parkeerruimte. Dit hoogwaardige chalet van ruim 42 m² gebruiksoppervlak is uniek in zijn soort en vervaardigd van onderhoudsarme materialen

Het is een vrijstaand chalet met erf, tuin, ondergrond en verdere aan - en toebehoren. De wanden zijn opgebouwd uit gepotdekselde rabatdelen met isolatie en het dak is gedekt met aluminium voorgevormde dakpanplaten. De buitenkant is van canexel (een weerbestendige gevelbekleding).

Indeling: Badkamer met douche, wandcloset, wastafelmeubel en design-radiator; slaap-/werkkamer met 2-deurs schuifwandkast en cv-ophangplaats; 2e slaapkamer met kastruimte; woonkamer met kunststof schuifpui; open keuken met een rechte opstelling, uitgevoerd met ingebouwde apparaten. Nieuwe vinyl vloerbedekking (2016) in woonkamer en keuken. Gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie, gecombineerd met radiatoren en warmwatervoorziening.

  • Aantal slaapkamers: 2 
  • Vrijstaand schuurtje in perfecte staat (2015).
  • Standplaats: 181 m²,
  • gebruiksoppervlak chalet: 42 m².
  • Het chalet is geïsoleerd en geschikt voor alle seizoenen.  

Prijs: € 49.750,00
Bungalownummer: 149
In/exclusief eigen grond: exclusief
Perceeloppervlak: 181m2
Bungalowoppervlak: 42m2
Bouwjaar woning: 2012
Aantal slaapkamers: 2
Korte omschrijving: Vakantiehuisje op heerlijk bosrijk perceel

« Terug naar overzicht Informatie aanvragen »